/HEAD>
سه شنبه 10 خرداد فرمانده و جمعی از پرسنل بسیجی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به عیادت مادر شهید پلارک که در بیمارستان صنعت نفت بستری می باشند رفتند .
شهید سید احمد پلارک فرزند سید عباس متولد 1344 تهران و اصالتاً تبریزی است. در سال 66 در عملیات کربلای 8 در شلمچه به شهادت رسید . متن زیر قطعه ای از کتاب ننه علی می باشد :
در 6 سالگی پدر را از دست داد و چون تک پسر خانواده بود علاوه بر تحصیل ، بار مسئولیت خانواده نیز بر عهده او افتاد و تن به کار داد و توانست خواهرانش را در ازدواج یاری دهد . او در خیابان ایران میدان شهدا و در محلهای مذهبی زندگی میکرد . مسجد حاج آقا ضیاء آبادی (علی بن موسی الرضا(ع) ) مأمن همیشگیاش بود . اگر چه او از بچگی نمیشناختم اما از سال 63 رفاقتمان شدیدتر شد . وی دائماً به منطقه میرفت و من از سال 65به او ملحق شدم و از نزدیک همراهیش نمودم . او فرمانده آ ر پی چی زنهان گردان عمار در لشکر 27 حضرت رسول (ص) بود. احمد مثل خیلی از شهدای دیگه بود. به مادرش احترام میگذاشت ، به نماز اول وقت اعتقاد داشت ، نماز شبش ترک نمیشد. همیشه غسل جمعه میکرد . سورهی واقعه رو می خوند و ... اما این که چرا مزارش خوشبو شده و دو سه بار هم که سنگش رو عوض کردن باز هم خیلی از نیمه شبها خصوصاً تابستونها فضا رو معطر میکند به نظر من یه دلیلی داره...
سید احمد یه مادر داره که هنوزم زنده است ، خدا حفظش کند . خیلی مؤمنه و اهل دل . معروف بود که تو قنوت نماز از لباش آبی میریخت که معطر بود. بعضی از زنها میگفتند ما با چشم خودمون این مسئله رو دیدیم . امّا یه عده اونقدر با طعنه و کنایهها شون پیرزن رو اذیت کردن که بندهی خدا گوشهنشین شده ...
فکر میکنم خدا خواست با خوشبو کردن مزار احمد قدرتش رو به اونها نشون بده ... تازه خیلیها هم از احمد حاجت میگیرن .
جنگ ما جنگ عقیده است و جغرافیا و مرز نمی شناسد و ما باید در جنگ اعتقادیمان بسیج بزرگ سربازان اسلام را در جهان به راه اندازیم
آنچه که میخوانید گفتارهایی است که برخی سیاستمداران و چهرههای مشهور جهان در مورد امام خمینی(ره) مطرح کردهاند.
* میخائیل گورباچف، رهبر شوروی کمونیستی:
او فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان برجای بگذارد.
*هنری کسینجر، استراتژیست و مشاور یهودی الأصل رئیس جمهور سابق آمریکا:
آیتالله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامه ریزی مواجه کرد، تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامه ریزی را از سیاستمداران و نظریه پردازان سیاسی میگرفت. هیچ کس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناخته شده در دنیا، سخن میگفت و عمل میکرد. گویی از جایی دیگر الهام میگرفت، دشمنی آیت الله خمینی(ره) با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوص نیت داشت.
*احمد جبرئیل، دبیر کل جبهه خلق براى آزادى فلسطین:
"بنیانگذار جمهورى اسلامى، اسلام را از انزوا نجات داد. دیدگاه مرتجعانه نسبت به این دین مبین را که دشمنان در طول صدها سال ارائه کرده بودند، از میان برد و مقوله دین افیون ملتها را منسوخ کرد و اسلام را در سطح بین المللى به عنوان یک نیاز انسانى در زمینههاى سیاسى، اقتصادى، اجتماعى، مادى و معنوى، مطرح کرد.
امام خمینى(ره) توانست جهان اسلام را از خواب بیدار کرده، به مسلمانان حیات جدیدى ببخشد.
امام راحل ثابت کرد که اسلام قادر است ملتهاى مستضعف و محروم را آزاد کرده، آنان را در برابر کشورهاى استکبارى و طغیانگر به حرکت درآورد.
امام خمینى نشان داد که اسلام در دوران کنونى یک عنصر اصلى در تحرک و مقابله مردمى با حکومتهاى ستمگر و فاسد است. "
*آلوین تافلر، استراتژیست آمریکایی:
وقتی آیت الله خمینی فتوای قتل سلمان رشدی را صادر کرد، در واقع برای حکومتهای دنیا پیامی تاریخی فرستاد که بسیاری از دریافت و تحلیل آن عاجز ماندند و مضمون واقعی پیام امام چیزی نبود مگر فرا رسیدن "عصری جدید " از حاکمیت جهانی، که غربیها باید آن را با دقت مورد نظر و بررسی قرار دهند. زیرا در ادامه حرکت امام خمینی(ره)، قلمرو اندیشههای بشری هم جایگاه حکومتهای دولتی و هم اقتدار دولتهای ملی و محلی را تغییر میدهد.